Skip to main content

Zoals u weet werken wij met ontzettend veel plezier en passie aan Beauty First.

Om te moeten constateren dat de afgelopen periode veel kosten zijn gestegen is niet leuk, maar wel de realiteit. Denk hierbij aan educatie, energie, personeelskosten etc.

Per 1 januari jl. hebben wij geen inflatieverhoging doorberekend omdat we dit niet nodig achten. Echter ontkomen we er nu niet meer aan. Door deze prijsstijging nu door te voeren kunnen wij als team de best mogelijke kwaliteit blijven waarborgen. Deze zal ingaan per maandag 3 juli 2023.

De praktijk heeft ons geleerd dat bij bepaalde behandelingen niet genoeg tijd gerekend wordt wanneer het dik en/of lang haar betreft. Dit gaat ten koste van de kwaliteit en service. Iets waar we echt niet achter staan. Per ommegaande zijn bepaalde behandelingen uitgebreid naar meerdere opties. Zo kan de juiste tijdsduur gereserveerd worden.

In het kader van transparantie kunt u hieronder de oorzaken vinden wat ons heeft moeten doen besluiten de prijzen te verhogen.

Per 1 juli is er een loonstijging voor de haarstylisten van 6%. Per februari is dit nog eens een verhoging van 3%. Dit is natuurlijk een goede ontwikkeling voor alle haarstylisten!

De energie prijzen zijn aanzienlijk gestegen. Dit heeft op veel bedrijven haar weerslag.

Hierdoor verhogen onze leveranciers ook hun prijzen. Dit is van handschoenen tot aan verftubes. Van een potje wax tot aan argan olie.

De prijs van (warm)water is gestegen. Zoals u zult begrijpen wordt er bij Beauty First flink wat water gebruikt!

De prijzen op onze website zijn per ommegaande aangepast.

Mocht u na het lezen van de website nog steeds met een vraag zitten, stuur dan gerust een mail door hier te klikken.

Liefs,

Team Beauty First.